Om projektet

Pfizer er en af verdens største producenter af antibiotika, og det forpligter. Vi har længe samarbejdet med sundhedspersoner over hele verden om at sikre korrekt brug af antibiotika, men vi mener, at vi kan gøre endnu mere – og det er vores mål med denne kampagne.

Selvom antibiotikaresistens endnu ikke er noget, vi ofte slås med her i Danmark, så er der tale om et verdensomspændende problem, som vi kun kan håndtere, hvis alle bidrager. Bakterier respekterer nemlig ikke landegrænser. Myndigheder, virksomheder og sundhedspersoner må samarbejde endnu tættere, men helt almindelige mennesker har også en stor rolle at spille.

Med denne kampagne ønsker vi at klæde danskerne på til at gøre den lille forskel, der hurtigt bliver stor, hvis vi alle spiller med. 

Gennem viden, gode råd og enkle forholdsregler, som du kan finde her på siden, vil vi gerne bidrage til en verden, hvor antibiotika også om 50 år kan redde liv. Vi håber, du vil være med, og at du deler din nye viden med dem omkring dig – sådan bliver den lille forskel stor.

God fornøjelse med dit museumsbesøg.